Yukarıokçular İlkokulu
YUKARIOKÇULAR MAH. YUKARIOKÇULAR 1 SK. YUKARIOKCULAR ILKOKULU BLOK NO 24 YAYLADAĞI / HATAY

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları ve Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, dünü, bugünü ve yarını bütünleştirerek, üstün vasıflara sahip iyi bir insan olmanın idealini ve toplumun gelişiminde olumlu rol alabilecek özgün ve nitelikli bir öğrenci topluluğu oluşturabilmektir.

MİSYON

Öğrencilerimize; Atatürk İlke ve İnkılaplarıyla donanmış, kendine güvenen, çevreleriyle barışık, uyumlu, araştırmacı ruhu gelişmiş, çağın teknolojisini ve öğrenmeyi kendine hedef edinmiş 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.

BAŞARILAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim yarışmasında okulumuz öğrencisi İhsan SARI 3. olmuştur.

İkili

12:40 Başlangıç 17:40 Bitiş